ZAO bio smink - szemhéjtus

SZEMHÉJTUS

Termékleírás

A szemhéjtus hangsúlyossá és intenzívvé teszi szemeit. A szép tusvonal sűrűbbnek mutatja a szempillákat. A szempilla tövében húzzon vonalat, a szem ívét követve. A ZAO szemhéjtus kiváló minőségű nyers összetevőket tartalmaz, ezáltal csökkenti a szemirritáció és szem vörösség kialakulásának kockázatát. Ajánlott rendszeres napi használatra, érzékeny szemre is.

Árnyalatok
Black 060    Dark brown 061    Pearly silver 062
ZAO bio smink - szemhéjtus árnyalatok
Pearly plum 063      Graphite 064      Sapphire Blue 065
ZAO bio smink - szemhéjtus árnyalatok
Bambusz tok:

Kombinálva a tradicionális szaktudást és a modern dizájnt, a bambusz tok kifinomultságot és eredetiséget sugároz. Egy pamut szütyő védi, pont mint egy ékszert. Ez a gyönyörű csomagolás és az utántöltők játékossága a tökéletes ajándékká teszi a ZAO termékcsaládot.

Nettó súly: 6 ml     Újratölthető: nem

Ingredients (INCI/CTFA): (060-061)PHYLLOSTACHYS NIGRA EXTRACT*, AQUA (WATER), ACACIA SENEGAL GUM, GLYCERIN**, SILICA, SUCROSE PALMITATE, GLYCERYL ROSINATE, GLYCERYL CAPRYLATE, TARA GUM (CAESALPINIA SPINOSA GUM), PHYLLOSTACHIS BAMBUSOIDES RHIZOME EXTRACT*, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, CELLULOSE GUM, COPERNICIA CERIFERA CERA (COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX)*, CI 77820 (SILVER), CELLULOSE. MAY CONTAIN +/-: CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES). *: ingredients from organic farming ** made using organic ingredients.
Ingredients (INCI/CTFA): (062-065)PHYLLOSTACHYS NIGRA EXTRACT*, AQUA (WATER), ACACIA SENEGAL GUM, GLYCERIN**, SILICA, SUCROSE PALMITATE, GLYCERYL CAPRYLATE, GLYCERYL ROSINATE, TARA GUM (CAESALPINIA SPINOSA GUM), PHYLLOSTACHIS BAMBUSOIDES RHIZOME EXTRACT*, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, CELLULOSE GUM, COPERNICIA CERIFERA CERA (COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX)*, CI 77820 (SILVER), CELLULOSE. MAY CONTAIN +/-: Ci 77019(MICA), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREEN), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE). *: ingredients from organic farming ** made using organic ingredients.

Természetes összetevők százalékos aránya: 100%     
Organikus összetevők százalékos aránya: 33% minimum

Minősítés:Természetes és organikus (bio) kozmetikum ECOCERT Greenlife tanúsítvánnyal, az ECOCERT szabványnak megfelelően (elérhető: http://cosmetics.ecocert.com ).
Ökocímke: Cosmebio / Cruelty free.
Állatokon végzett tesztelés: Nincs tesztelve állatokon, sem az összetevők, sem a kész termék.
Nanoanyagok: Nem tartalmaz nanoanyagokat, sem a receptúra, sem az összetevők.
Állati eredetű összetevők: Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.
Ajánlott bőrtípus:Minden bőrtípusra ajánlott, a legérzékenyebbre is. (Érzékeny szemre is ajánlott)

Használati útmutató:

HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ
A vonal vastagsága attól függ, milyen erősen nyomja rá az ecsetet a szemhéjra. Tehát ha vékony tusvonalat szeretne, finoman érintse bőréhez; míg ha vastagabb vonalat szeretne, erősebben nyomja bőréhez az ecsetet. A lecsukott felső szemhéjon a pillák tövéhez közel húzza a tusvonalat. Kezdje a belső szemzugban, majd haladjon kifelé a szem vonala mentén a külső szemzug felé.

ZAO szépségtipp:  Azért, hogy könnyebben tudja a pillák tövéhez rajzolni a tusvonalat, csukja le szemhéját és gyengéden húzza felfelé a bőrt a szemöldök irányába. A tökéletes vonal eléréséhez kezdje a szem közepénél a vonalat és onnan induljon el kifelé a szem egyik széle irányába. Befejezésül a szem szélei felől húzza át a tusvonalat a szemhéj közepe felé.

ZAO Extratipp:  kisebb szemekhez ajánlott vékony tusvonalat húzni. Minél vastagabb a vonal, annál nagyobb részt fed le a szemhéjból, ezáltal még kisebbnek láttatja a szemet.