ZAO bio smink - oktatás

Kovács Zsuzsanna
Bio sminkes - kozmetikus

Tel: 06-30-208-3216 vagy e-mail-ben

Oktatás helyszíne
ClarityNature Szépségszalon
1051 Budapest, Sas utca 5.

Thibault Vibre a Clarins nemzetközi hírű sminkmestere szerint:

Ha egy nő sminkje igazán jó, akkor nem azt látjuk, hanem magát a nőt.

Megtanítom neked hogyan tudod kihozni vonásaidból a legtöbbet, megtanítom milyen smink áll jól neked.
Nem baj ha arcod nem hibátlan, megmutatom hogyan emeld ki egyéniségedet.

Ne keseregj a tükör előtt többet, azt kérdezve: Miért nem tudom meghúzni egyenesen ezt a tusvonalat vagy miért nem áll jól ez a rúzs nekem?

Segítek neked, hogy megtaláld a hozzád illő színeket, hogy összegyűjtsd saját kellékeidet melyekkel sugárzó arcot és ragyogó tekintetet varázsolhatsz magadnak.
Meglátod amint megváltozik a megjelenésed önbizalmad is megnő! Hidd el jó móka lesz felfedezni a benned lévő lehetőségeket.

Oktatóprogramom alatt csak veled foglalkozom, tehát egy teljesen személyre szabott képzésen veszel részt. A sminkelést egészen az alapoktól indulva három egymásra épülő modulban tanítom meg. Az meg csak hab a tortán, hogy mindezt a Zao Organic BIO minősítésű sminkjeivel teszem, ami táplálja és védi is a bőrödet!

Nem csak mint bio-sminkes, hanem mint kozmetikus is ezt ajánlom neked.


I. modul - Smink alapok

Az oktatás előzetes időpont-egyeztetéssel történik.

Az oktatás ára: 18.000,- Ft

3 órás intenzív oktatás melynek során megismerheted a színeidet, bemutatom a sminkeszközök helyes használatát, megtanítalak a helyes alapozásra, begyakorolhatod, hogy hogyan húzz szép tusvonalat, elárulom, hogy hogyan kell használni helyesen a szempilla spirált, valamint megmutatom, hogy hogyan szedd a szemöldököd szépre.

Az I. modul elvégzése után többé nem lesz kérdés, hogy milyen színek állnak neked jól és, hogy hogyan sminkeld ki magad úgy, hogy csak 10 percet foglalkoztál vele.

Garantálom, hogy ezekkel a sminkelési alapokkal több olyan praktika is lesz a tarsolyodban melyek változatos megjelenést biztosítanak neked nap mint nap.


II. modul - Nappali / üzleti smink

Az oktatás előzetes időpont-egyeztetéssel történik.

Az oktatás ára: 18.000,- Ft

A smink alapokra épülő 3 órás intenzív oktatás, melynek során átismételjük az I. modulban tanultakat, majd erre alapozva megtanulhatsz karakteredhez és személyiségedhez illő nappali sminkeket.

Ezeket a sminkeket bátran viselheted a munkahelyeden, üzleti tárgyaláson, olyan alkalmakkor, ahol fontos a megjelenésed, de nem ajánlott a túlzottan erős smink viselése.

III. modul - Alkalmi smink

Az oktatás előzetes időpont-egyeztetéssel történik.

Az oktatás ára: 23.000,- Ft

Az előző két modulra épülő 4 órás intenzív oktatás, melynek során megtanulhatod hogyan készíts magadnak füstös szemeket, hogyan sminkeld magad alkalmakhoz illően és hogy hogyan illesz fel magadnak igéző tekintetet kölcsönző műszempillát.

Ezekkel a sminkekkel bálokon, partikon, fontos alkalmakkor teheted magad gyönyörűvé.