ZAO natúr smink

Fedezze fel a ZAO bio sminkcsaládot...
...mely finom keveréke a tűnékenynek és tartósságnak.

A ZAO bio smink család formulái 100%-ban természetes eredetűek*, melyeket aktív organikus összetevőkkel gazdagítottunk, hogy gyengéden varázsolják széppé bőrét. Hagyja, hogy a káprázatos színek, textúrák, a kényelem és tartósság különleges kombinációja elcsábítsák. Élvezze ezt az innovatív bio smink termékeket modern, elegáns és természetes megjelenésében: a bambuszban.

* kivéve: körömlakkok

Innovatív és természetes:

Meggyőződésünk, hogy egy tanúsítottan organikus sminkcsaládnak természetes csomagolóanyagot kell használnia.

Felfedeztük a bambuszt, mely egyszerre modern és elegáns. Emellett a bambusz hozzájárul bolygónk egészséghez, ugyanis gyors növekedésének köszönhetően 35 százalékkal több szén- dioxidot nyel el, mint egy ugyanolyan területű erdő. Így a ZAO nemcsak csökkentette ökológiai lábnyomát, de az már a negatív tartományba került – ez pedig maga az ökológiai kifinomultság.


Utántölthető és fenntartható:

Egy egyszerű és rendkívül újszerű rendszernek köszönhetően a legtöbb ZAO bio sminkcsalád terméke újratölthető.

Rendkívül gazdaságos, mivel az utántöltők csökkentik a költségeket és a csomagolást. Szabad utat enged kreativitásának, miközben a széles választékból válogatja kedvenc színeit. A bambusz termékek egy stílusos szövet tasakba vannak csomagolva, ami tartósabbá és fenntarthatóvá teszi a termékeket, így egyik utántöltőt használhatja a másik után. Mi sem egyszerűbb! Szerezze be az utántöltőket és engedje szabadjára a kreativitását!


ZAO natúr smink - újra tölthető termékek
ZAO natúr smink - újra tölthető termékek
ZAO natúr smink - újra tölthető termékek

Kutatás és etika:

Laboratóriumunk különleges formulákat fejlesztett ki, melyek tiszteletben tartják a bőrt és a bolygót egyaránt:
  • 100%-ban természetes összetevők*
  • Organikus összetevők*
  • Minden termékünk talkummentes, még a púdereink is, *
  • NEM tartalmaznak petrolkémiai összetevőket, tartósítószereket (parabének, phenoxyethanol, ásványi olaj, paraffin, polysorbate, EDTA, BHT, BHA...stb) sem.
  • NINCS tesztelve állatokon (sem az összetevők, sem a kész termékek). Állatkísérlet-mentes tanúsítvány.
* kivéve: körömlakkok

Bőrápolási kozmetikumok:

Tudatosan akartuk kombinálni a sminket és az eredményes arcápolást, ezért az alábbi specifikus tulajdonságoknak megfelelő összetevőket válogattunk össze:
  • Ásványi anyag pótló: bambusz szárából kivont por magas kovasav tartalma (75%), amely a bőr rugalmasságához szükséges.
  • Antibakteriális: mikronizált ezüst port használunk tartósítóként a termékekben, ami fertőtlenítő és antiszeptikus, így érzékeny sőt atópiás bőrön is alkalmazható.
  • Szabadgyök-ellenes: ginko biloba levélkivonat, aloe vera, karnaubaviasz, gránátalma mag olaj, sheavaj – ezek az összetevők esszenciális zsírsav tartalmuknak köszönhetően mind hatásosak szabad gyökök ellen.
* kivéve: körömlakkok